Szolgáltatásaink

Szállás, ellátás

A vadásztársaságok, erdészetek egy része rendelkezik vadászházzal, ahol vendégeinknek szállást tudunk biztosítani. Amennyiben ez nem megoldható, vállaljuk a kedves vendég igényeinek megfelelő (hotel, panzió, apartman) szállás keresését és foglalás intézését. Ezen felül a napi étkezéseket és a hozzá tartozó italfogyasztást biztosítjuk a vendégek számára.

Egyéb szolgáltatások

Repülővel érkező vendégeinknek transzfert biztosítunk a reptér és a vadászterület között. Cégünk vállalja külföldi vadászok minden, beutazáshoz szükséges iratának intézését.
A vadászterületen történő közlekedést is a vendég igényeihez igazítjuk: terepjáró, lovasfogat, lovasszán és traktor használata is választható.
A vendég kérésére a vadászatról videó, illetve képek készítését vállaljuk.
Sikeres elejtés esetén biztosítjuk a trófea kikészítését, lebíráltatását, preparátumok készíttetését, továbbá, ha a vendég igényt tart az elejtett vad húsára is, nyúzást és a hús elcsomagolását is vállaljuk. A trófeák házhoz szállítása is szolgáltatásaink része, hogy a vendéget megkíméljük a vámolás időigényes folyamatától.

Kulturális, szabadidős programok

A vadászatot kulturális programokkal is ki lehet egészíteni, amiben szintén segítséget nyújtunk.
Magyarország híres gyógyfürdőiről. A vadászatban, egész éves hajtásban megfáradt tagjaikat a kívánt gyógyfürdőkben lehet ellazítani.

A vadászterülethez közeli látványosságok, idegenvezetéssel egybekötött bemutatását a család minden tagja élvezheti. A magyar főváros is rengeteg látnivalót tartogat a vendégek számára.

Akinek esetleg nem lenne elég a lövésekből, annak a területhez közeli lőtéren lehetősége nyúlik még további lövések leadására is.

Horgászat, illetve lovas program is minden vadászterület közelében a vendég rendelkezésére áll.

Főoldal

Tevékenység

Kutyás hajtások lebonyolítása

Utánkeresés

Kotorékozás

Tovább

Szolgáltatásaink

Szállás, ellátás

Egyéb szolgáltatások

Kulturális, szabadidős programok

Tovább

Vadászati módok

Egyéni vadászat

... apró lesek sorozata ...

Társas vadászat

Tovább

Kapcsolat

ROOP Kft

H-9086 Töltéstava, Széchenyi u. 25

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tovább